Τι είναι το... Κισλόφσκι: Αυτό είναι το νέο σποτ του Cinobo
TV

Τι είναι το… Κισλόφσκι: Αυτό είναι το νέο σποτ του Cinobo

Το Cinobo παρουσιάζει το νέο του σποτ σε σκηνοθεσία Λήδας Βαρτζιώτη και Δημήτρη Τσακαλέα: Δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους δημιουργούς σκηνοθετούν το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό σποτ του Cinobo που παίζει στα θερινά σινεμά της χώρας.

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους νέους δημιουργούς, το Cinobo συνεργάζεται με δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους σκηνοθέτες της χώρας. Η Λήδα Βαρτζιώτη και ο Δημήτρης Τσακαλέας ανέλαβαν με ενθουσιασμό να σκηνοθετήσουν το ολοκαίνουργιο σποτ της κινηματογραφικής streaming πλατφόρμας, βάζοντας το Cinobo στο πανέμορφο, φρέσκο, πολύχρωμο σύμπαν τους: «Είμαστε πολύ χαρούμενοί που φέραμε τη youth, pop and now in all ages αισθητική μας στην οικογένεια του Cinobo. Το Cinobo έχει αγκαλιάσει τη δουλειά μας και είναι τιμή μας που οπτικοποιήσαμε το καλοκαιρινό spot της αγαπημένης πλατφόρμας μας».

Με όχημα το όραμα να κάνει το σινεμά προσβάσιμο σε όλους, ανεξαρτήτως γεωγραφικών περιορισμών, το Cinobo δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια από Έλληνες και βρίσκεται στα Εξάρχεια.

Στην πλατφόρμα μπορεί κανείς να δει σχεδόν 1.000 ταινίες από όλο τον κόσμο και όλων των ειδών (μυστηρίου, κωμωδίες, ελληνικές, κλασικές, βραβευμένες και πολλές άλλες) από όλες τις συσκευές, ακόμα και offline. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν δωρεάν εισιτήρια για σινεμά κάθε εβδομάδα με το Cinobo Pass.


Η δεύτερη μέρα του Download Festival έδειξε ότι υπάρχει ζωή και μετά τους Metallica

Παράπονα από κατοίκους 25 χιλιόμετρα μακριά για τον ήχο των Metallica 

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: