Παράπονα από κατοίκους 25 χιλιόμετρα μακριά για τον ήχο των Metallica στο Download Festival

Roxx |
metallica

To Download Festival βρίσκεται σε εξέλιξη στο Donington Park και γιορτάζει φέτος την 20η επέτειο του. Οι Metallica αποτελούν την κεντρική ατραξιόν του φεστιβάλ, αφού παίζουν και εδώ δύο μέρες με εντελώς διαφορετικό setlist.

H πρώτη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και εκτός από τους θεατές του φεστιβάλ, έγινε αισθητή και στις τριγύρω περιοχές. Και δεν μιλάμε για ένα-δύο χιλιόμετρα. Μιλάμε για πόλεις που βρίσκονται 20 και 25 χιλιόμετρα μακριά.Το twitter γέμισε από σχόλια κατοίκων που έγραψαν ότι άκουσαν κανονικά το set της μπάντας χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, ενώ τα τηλέφωνα της αστυνομία του Derbyshire δέχθηκαν πολλά παράπονα για θόρυβο. Οι δυνατοί άνεμοι το βράδυ της Πέμπτης βοήθησαν σίγουρα στη μεταφορά του ήχου, ενώ φέτος υπήρξε αναβάθμιση και στις ηχητικές εγκαταστάσεις της διοργάνωσης.


Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Witcher: Το νέο trailer έχει πολλά τέρατα και μπόλικο αίμα

Θα παίξουν και δεύτερη μέρα οι IDLES στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ