O Dwight του Office εξομολογήθηκε ότι ήταν δυστυχισμένος όταν γυριζόταν η σειρά
TV

O Dwight του Office εξομολογήθηκε ότι ήταν δυστυχισμένος όταν γυριζόταν η σειρά

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Rainn Wilson μιλώντας στο podcast του Bill Maher. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε για εννέα σεζόν τον Dwight στο Office αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη την περίοδο ήταν δυστυχισμένος. Όχι γιατί δεν υπήρχε καλό κλίμα ή δεν του άρεσε το περιβάλλον, αλλά γιατί πολύ απλά ήθελε πολλά περισσότερα στην καριέρα του.

«Όταν ήμουν στο Office, πέρασα αρκετά χρόνια πολύ δυστυχισμένος γιατί δεν ήταν αρκετό για εμένα» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Συνειδητοποιώ τώρα ότι ήμουν  σε μια επιτυχημένη σειρά, με υποψηφιότητα για Emmy κάθε χρόνο, βγάζοντας πολλά χρήματα, δουλεύοντας με τον Steve Carell και την Jenna Fisher και τον John Krasinski και αυτούς τους καταπληκτικούς σεναριογράφους και απίστευτους σκηνοθέτες όπως ο Paul Feig. Είμαι σε μια από τις σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές. Ο κόσμος το λατρεύει. δεν το απολάμβανα όμως» είπε ο Wilson.

«Σκεφτόμουν: Γιατί δεν είμαι σταρ του κινηματογράφου; Γιατί δεν είμαι ο επόμενος Τζακ Μπλακ ή ο επόμενος Γουίλ Φέρελ; Πώς γίνεται να μην κάνω καριέρα στον κινηματογράφο; Γιατί δεν έχω  ένα μεγάλο κινηματογραφικό συμβόλαιο; Έβγαζα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Ήθελα όμως εκατομμύρια, και ήμουν τηλεοπτικός αστέρας, αλλά ήθελα να γίνω σταρ του σινεμά. Ποτέ δεν ήταν αρκετό. Οι άνθρωποι έχουν ζήσει για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και το ‘ποτέ δεν είναι αρκετά’ μας έχει βοηθήσει ως είδος».

O Dwight του Rainn Wilson, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του Office, που παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές παγκοσμίως δέκα χρόνια μετά το φινάλε της, λόγω των streaming υπηρεσιών.


Ο Χιού Τζάκμαν με την κλασική κίτρινη στολή του Wolverine

Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: