Dead City: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από τη σειρά του Νίγκαν και της Μάγκι
TV

Dead City: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από τη σειρά του Νίγκαν και της Μάγκι

Dead City: To βράδυ της Κυριακής έπεσε η αυλαία του Walking Dead μετά από 12 χρόνια, όμως το franchise έχει πολύ μέλλον μπροστά του, αφού οι ιστορίες των περισσότερων βασικών πρωταγωνιστών έμειναν ανοιχτές για τα spin-off που θα ακολουθήσουν.

Το πρώτο από αυτά θα εστιάσει στον Νίγκαν και τη Μάγκι που είχαν ίσως ένα ιδανικό τέλος στην ιστορία τους στο φινάλε της σειράς, με την συζήτηση που έκαναν για τον Γκλεν, όμως το AMC θα τους φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Απρίλιο που μας έρχεται.  Το Dead City θα εξελίσσεται στο Μανχάταν και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρώτες σκηνές που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Μέσα στο 2023 θα δούμε και τις άλλες δύο σειρές που θα συνεχίσουν τις ιστορίες του Walking Dead.

Η πρώτη είναι για τον Ντάριλ που με κάποιο τρόπο θα βρεθεί στην Ευρώπη και η δεύτερη θα μας δείξει επιτέλους τι έγινε με τον Ρικ και τη Μισόν. Και οι δύο εμφανίστηκαν στην τελευταία σκηνή της σειράς για να βάλουν τη βάση για τη συνέχεια.

https://youtu.be/R_GbVt50LsU


Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney

Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ