Daredevil και Kingpin μπήκαν και επίσημα στο Echo της Marvel
TV

Daredevil και Kingpin μπήκαν και επίσημα στο Echo της Marvel

Υπήρχε έντονη φημολογία όλο αυτό το διάστημα, αλλά πλέον δεν θα περιμένουμε να βγει η σειρά, αφού όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter και ο Daredevil και ο Kingpin θα έχουν σημαντικούς ρόλους στο Echo που ετοιμάζεται αυτή την εποχή.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Alaqua Cox στο ρόλο της Maya Lopez που είδαμε για πρώτη φορά στο Hawkeye που προβλήθηκε από το Disney Plus τον περασμένο χειμώνα.

Εκεί έκανε ντεμπούτο στο MCU και ο Βίνσεντ Ντ‘ Ονόφριο που επέστρεψε στο ρόλο του Kingpin για πρώτη φορά μετά το 2018 όταν και ολοκληρώθηκαν οι σειρές της Marvel στο Netflix. Tο αν είναι ζωντανός ή όχι έμεινε αναπάντητο στο φινάλε του Hawkeye όμως πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσει κανονικά.

Ο Τσάρλι Κοξ επέστρεψε στο ρόλο του Ματ Μέρντοκ (Daredevil) στο No Way Home του Spider-Man και το δημοσίευμα του Hollywood Reporter λέει ότι θα μπει στη σειρά ψάχνοντας τα ίχνη ενός πρών συμμάχου με τη φημολογία να λέει ότι αυτή δεν είναι άλλη από τη Jessica Jones (Κρίστεν Ρίτερ).

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2023.

https://youtu.be/MaXoAj-drKw


Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ