O Daredevil επιστρέφει με νέα σειρά στο Disney Plus
TV

O Daredevil επιστρέφει με νέα σειρά στο Disney Plus

H είσοδος του Daredevil στο MCU με την παρουσία του Τσάρλι Κοξ στο No Way Home του Spider Man ήταν φυσικά μόνο η αρχή. Όπως αποκάλυψε το Variety, το Disney Plus προχωράει τα σχέδια για μία σειρά του Daredevil και ήδη βρέθηκαν οι δύο άνθρωποι που θα γράψουν το σενάριο.

Είναι οι Matt Corman και Chris Ord που έχουν στο βιογραφικό του το Covert Affairs που προβλήθηκε από το 2010 έως το 2014 στο USA Network και στη συνέχεια ήταν στην παραγωγή σειρών όπως τα  The Enemy Within, The Brave, Containment.

Η Marvel δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση προς το παρόν κάτι που λογικά θα γίνει στην επόμενη γενική παρουσίαση, ίσως και στην Comic Con που επιστρέφει τον Ιούλιο με την κανονική της μορφή μετά από μία τριετία.

Η σειρά του Daredevil προβλήθηκε για τρεις σεζόν από το Netflix με μεγάλη επιτυχία, μέχρι που η Disney αποφάσισε σιγά-σιγά να πάρει πίσω τα δικαιώματα, έτσι όλες οι σειρές της μπήκαν στο Disney Plus στα μέσα Μαρτίου.

Ο Τσάρλι Κοξ φημολογείται ότι θα κάνει πρώτη την εμφάνιση του στη σειρά Echo που ξεκίνησε τα γυρίσματα της πριν λίγες ημέρες. Εκεί θα δούμε λογικά και τον Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο που έκανε ντεμπούτο στο MCU στο ρόλο του Kingpin με τη συμμετοχή του στο Hawkeye.


Μαζικές απολύσεις στο Netflix μετά την απώλεια συνδρομητών

Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

She-Hulk: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το trailer

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες των Moonspell σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ