Black Mirror: Τα προβλήματα λύθηκαν η επιστροφή ετοιμάζεται
TV

Black Mirror: Τα προβλήματα λύθηκαν η επιστροφή ετοιμάζεται

Τρία χρόνια μετά την προβολή της 5ης σεζόν στο Netflix, επιτέλους υπάρχει κινητικότητα στο… στρατόπεδο του Black Mirror. Όπως αποκαλύπτει το Variety αυτή την εποχή γίνεται η προετοιμασία και το κάστινγκ έχει ήδη ξεκινήσει.

Αν και είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες, αυτό που τονίζεται είναι ότι τα επεισόδια θα είναι περισσότερα από τα τρία της 5ης σεζόν και όλα τους θα έχουν μεγάλο μπάτζετ και προδιαγραφές ταινίας.

Ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker, παραμένει στο τιμόνι, παρά το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα μετά την αποχώρηση του από την εταιρεία παραγωγής που είχε τα δικαιώματα του Black Mirror και την αποκλειστική του συμφωνία με το Netflix.

Όλες οι πλευρές κατέληξαν ότι η κοινή πορεία για το Black Mirror είναι προς το συμφέρον τους, έτσι και η 6η σεζόν θα προβληθεί από το Netflix.

Το Black Mirror έκανε πρεμιέρα το 2011 και οι δύο πρώτες σεζόν του με τρία επεισόδια η κάθε μία προβλήθηκαν από το Channel 4. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Netflix με έξι επεισόδια για την τρίτη αλλά και την 4η σεζόν μέχρι που φτάσαμε στα τρία επεισόδια του 2019.

Βέβαια από τότε μέχρι και σήμερα, η πραγματικότητα που ζούμε παγκοσμίως θυμίζει πολύ επεισόδιο της σειράς έτσι οι δημιουργοί θα επιχειρήσουν λογικά να το πάνε ακόμα… παραπέρα. Η σειρά δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν το 2023.


Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ