Ο Beavis και ο Butt-Head φτάνουν στο 2022 στο trailer της νέας ταινίας
TV

Ο Beavis και ο Butt-Head φτάνουν στο 2022 στο trailer της νέας ταινίας

Οι θρυλικοί μεταλάδες Beavis & Butt-Head είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή τους. Μετά από οκτώ σεζόν και 251 επεισόδια που προβλήθηκαν κυρίως τη δεκαετία του ’90, θα δούμε μία νέα σειρά σύντομα, αλλά ακόμα πιο σύντομα έρχεται μία ταινία που τους στέλνει στο διάστημα.

Το πρότζεκτ έχει τίτλο Beavis and Butt-Head Do the Universe και τους βρίσκει με κάποιο τρόπο να ταξιδεύουν έξω από τη γη, να φτάνουν στο 1998 και από εκεί να μεταφέρονται και στον χρόνο, μέχρι που φτάνουν στις μέρες μας, στο 2022 δηλαδή. 

Η ταινία θα προβληθεί από το Paramount Plus στις 23 Ιουνίου και ο δημιουργός της σειράς Mike Judge, έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί και δίνει τη φωνή του. Αυτό που ακολουθεί είναι το trailer.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο MTV το 1993 και γρήγορα έγινε σημαντικό κομμάτι της ποπ κουλτούρας για εκείνη τη δεκαετία. Ολοκληρώθηκε το 1997 και επέστρεψε το 2011 και πάλι στο MTV για μία σεζόν.


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ