«Είναι αηδιαστικό»: Η Άνα Ντε Αρμάς για το ενδεχόμενο να γίνουν viral οι γυμνές σκηνές της στο Blonde
TV

«Είναι αηδιαστικό»: Η Άνα Ντε Αρμάς για το ενδεχόμενο να γίνουν viral οι γυμνές σκηνές της στο Blonde

Η Άνα Ντε Αρμάς γνωρίζει αποθεωτικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Marilyn Monroe στο “Blonde” του Netflix, όμως ξέρει καλά ότι θα οι γυμνές σκηνές της στην ταινία, θα είναι αυτές που θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη κουβέντα στο internet.

Όπως είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Variety, «Ξέρω τι θα γίνουν viral και είναι αηδιαστικό».

«Είναι ενοχλητικό να το σκέφτεσαι. Δεν μπορώ να το ελέγξω. δεν μπορείς πραγματικά να ελέγξεις τι κάνουν και πώς βγάζουν τα πράγματα εκτός πλαισίου», είπε η 34χρονη ηθοποιός για τις γυμνές σκηνές της. «Δεν νομίζω αυτό το ενδεχόμενο μου έβαλε δεύτερες σκέψεις για τον ρόλο, μου αφήνει όμως μία άσχημη γεύση όταν σκέφτομαι το… μέλλον αυτών των στιγμιότυπων από την ταινία».

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Τζόις Κάρολ Όουτς, το Blonde επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, η ταινία  θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της.

Η πρεμιέρα για την ταινία που είναι η πρώτη στην ιστορία του Netflix που χαρακτηρίστηκε ως ακατάλληλη για κάτω των 17, είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άντριου Ντόμινικ, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας και συμμετέχουν οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

Διαβάστε ακόμα: O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό και τον έδιωξε από τη σκηνή


House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ