Αυτό είναι το μοναδικό βίντεο που χρειάζεται να δείτε πριν το φινάλε του Walking Dead
TV

Αυτό είναι το μοναδικό βίντεο που χρειάζεται να δείτε πριν το φινάλε του Walking Dead

Ήταν περίπου τέτοιες ημέρες του 2010, όταν έκανε πρεμιέρα το Walking Dead στο AMC και φυσικά ούτε ο πιο αισιόδοξος από τους εμπλεκόμενους, δεν θα περίμενε ότι 12 χρόνια μετά η σειρά θα είναι ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα. Το μεγάλο φινάλε είναι προ των πυλών και θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής, βάζοντας τέλος σε μία τεράστια επιτυχία που σε κάποιο σημείο πριν από μία πενταετία, έφτασε τα 18 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Από τότε φυσικά η κατηφόρα ήταν συνεχόμενη, αφού η ποιοτική πτώση και οι αλλεπάλληλες αποχωρήσεις απομάκρυναν μεγάλο μέρος του κοινού που έχασε το ενδιαφέρον. Προσθέστε σε όλα αυτά και το γεγονός ότι το AMC έχει ήδη ανακοινώσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία spin-off του Walking Dead, έτσι ξέρουμε ότι οι κεντρικοί χαρακτήρες θα τη βγάλουν καθαροί για να συνεχίσουν στα νέα πρότζεκτ.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τη διήγηση της Τζούντιθ, που ντύνεται οπτικά με τις σημαντικότερες σκηνές στην ιστορία της σειράς και μας βάζει στο κλίμα για το διάρκειάς μίας ώρας επεισόδιο της Κυριακής.


Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ