Άφαντος ο Ρικ στο trailer για το τέλος του Walking Dead
TV

Άφαντος ο Ρικ στο trailer για το τέλος του Walking Dead

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάνελ της σειράς στην Comic Con δόθηκε στη δημοσιότητα το trailer για τα τελευταία επεισόδια του Walking Dead. H σειρά θα επιστρέψει για να ρίξει την αυλαία της στις 2 Οκτωβρίου και περιμέναμε ένα σημάδι επιστροφών, αλλά μάταια.

Αν και η αρχή του trailer είναι ένα flashback σε χαρακτήρες και στιγμές από τα παλιά, στις νέες σκηνές ο Ρικ παραμένει άφαντος αλλά και η Μισόν. Οι δυο χαρακτήρες λείπουν από τη σειρά από την 9η και δέκατη σεζόν αντίστοιχα και υποτίθεται ότι θα μαθαίναμε την τύχη τους, έστω με τις ταινίες που είχαν ανακοινωθεί πριν χρόνια, αλλά ακόμα τίποτα.

Μπορεί βέβαια να υπάρχουν ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του πάνελ, θα δείξει. Το trailer μας βάζει για τα καλά στην τελική μάχη που θα δοθεί με την Κοινοπολιτεία, ενώ ξεχωρίζει στο τέλος το πλάνο και η αναφορά για τα ζόμπι που μπορούν να σκαρφαλώσουν και να τρέξουν, αφού υπάρχει σύνδεση με το φινάλε του World Beyond που προβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Update: Ανακοινώθηκε νέα σειρά για τον Ρικ και τη Μισόν. 

Αυτό είναι το trailer για τα τελευταία οκτώ επεισόδια του Walking Dead


Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ