The Boys: Το παιχνίδι στα ίσια για ένα 24ωρο στο νέο trailer
News

The Boys: Το παιχνίδι στα ίσια για ένα 24ωρο στο νέο trailer

Οι πρώτες σκηνές από την τρίτη σεζόν του The Boys μας είχαν αφήσει με την απορία. Θα γίνει ο Butcher αυτό που πολεμούσε; Τελικά η απάντηση έρχεται από το πρώτο ολοκληρωμένο trailer, αφού βλέπουμε ότι με το υγρό από ένα φιαλίδιο αποκτά τις δυνάμεις των Sups για ένα 24ωρο.

Και  θα του χρειαστούν, αφού ο Homelander έχει φτάσει στα  όρια της παράνοιας και αρχίζει να τα ξεπερνάει. Πρέπει να βρουν κι άλλη βοήθεια όμως και την αναζητούν στον θρύλο του Soldier Boy, του πρώτου υπερ-ήρωα που για δεκαετίες βρισκόταν μέσα σε μία δεξαμενή. Με τη δύναμη του μπορεί να κατεδαφίσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Τον Soldier Boy υποδύεται ο  Jensen Ackles (Supernatural)  που κάνει ντεμπούτο στη σειρά. Η τρίτη σεζόν έρχεται με τρία επεισόδια στο Prime Video (που είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα) στις 3 Ιουνίου και από εκεί και πέρα θα έρθουν άλλα πέντε επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση με το φινάλε να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου.

the boys


Λύγισε στη σκηνή ο James Hetfield – Τον αγκάλιασαν οι υπόλοιποι Metallica

Αλλαγή που θα κάνει τη διαφορά ετοιμάζει το Netflix

My Chemical Romance: Κυκλοφόρησαν ξαφνικά νέο τραγούδι!

Black Mirror: Τα προβλήματα λύθηκαν η επιστροφή ετοιμάζεται


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ