Release Athens: Στιγμές από τις τρομερές εμφανίσεις Clutch και Hellacopters
News

Release Athens: Στιγμές από τις τρομερές εμφανίσεις Clutch και Hellacopters

Αν χρειαζόταν κάποια υπενθύμιση πως το rock’n’roll δεν θα πεθάνει ποτέ, η δέκατη ημέρα του Release Athens 2022, μας την πρόσφερε απλόχερα και εκκωφαντικά.

Το άψογο ξεκίνημα ανήκε, αρχικά, στους ΛΔΛΜ με ένα υπέροχα δομημένο σετ και στη συνέχεια στους Deaf Radio που ανέβηκαν στη σκηνή με ολόφρεσκο single ενώ, όπως ανακοίνωσαν, το φθινόπωρο έρχεται και νέος δίσκος.

Στις 19:30 σειρά πήραν οι Blues Pills με μια εκτυφλωτική Elin Larsson να οργώνει τη σκηνή και να ερμηνεύει εντυπωσιακά όλα τα σπουδαία τραγούδια της μπάντας ενώ στο τέλος βούτηξε στο κοινό για ένα αξέχαστο crowdsurfing!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, σε μια εμφάνιση που ονειρευόμασταν χρόνια. Οι The Hellacopters δεν άφησαν τίποτα όρθιο, απέδειξαν γιατί θεωρούνται μια απ’τις πραγματικά σπουδαίες μπάντες του ατόφιου rock’n’roll και ικανοποίησαν πέρα από κάθε προσδοκία ένα απ’τα μεγάλα συναυλιακά μας απωθημένα.

Για το τέλος είχαμε τους Clutch, στη επιστροφή τους στο Release Athens, όπου παρουσίασαν ένα φοβερό σετ, γεμάτο σπουδαίες επιτυχίες (“The mob goes wild”, “Quick death in Texas”, “Elephant Riders”, “Spacegrass” κτλ.) ενώ στο τέλος μας επιφύλαξαν μια έκπληξη με το “Electric Worry”, το οποίο δεν είχαν παίξει καθόλου στη φετινή τους περιοδεία.

                                        

                

                              release athens release athens release athens release athens

      

   


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ