Ο Pedro Pascal δεν βλέπει τίποτα με τη στολή του Mandalorian
News

Ο Pedro Pascal δεν βλέπει τίποτα με τη στολή του Mandalorian

Σε μία σπάνια και ιδιαίτερα κολακευτική θέση βρίσκεται αυτή την εποχή ο Pedro Pascal, αφού πρωταγωνιστεί όχι σε μία, αλλά σε δύο από τις δημοφιλέστερες σειρές της τηλεόρασης. Τo Last of Us που προβάλλεται αυτή την εποχή από το HBO και σαρώνει σε τηλεθέαση και φυσικά στο Mandalorian που επιστρέφει σε λίγες ημέρες με την τρίτη σεζόν του στο Disney Plus.

Μιλώντας στο Empire, o ηθοποιός περιέγραψε την εμπειρία του στα γυρίσματα της σειράς του Star Wars και επιβεβαίωσε ότι μπορεί η στολή να είναι εντυπωσιακή οπτικά και να ανεβάζει επίπεδο στον χαρακτήρα του, όμως ο ίδιος δεν βλέπει σχεδόν τίποτα όταν τη φοράει!

«Είναι σαν να φοράς ολόσωμο γάντι με βαρίδια. Είναι ειρωνεία ότι δεν μπορείς να δεις τις εκφράσεις μου, γιατί σε βάζει σε αυτό τον κόσμο ολοκληρωτικά και αμέσως κάνει τον χαρακτήρα να μοιάζει αληθινός. Αλλά δεν βλέπεις την… τύφλα σου» τόνισε αρχικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, η στολή έχει υποστεί πολλές τροποποιήσεις αυτά τα χρόνια για να γίνει πιο άνετη αλλά οι δυσκολίες για αυτόν που τη φοράει παραμένουν.

«Συνεχίζουν να την τελειοποιούν και να την κάνουν πιο άνετη, αλλά είναι σαν να τυφλώνεσαι όταν τη φοράς. Η αναπνοή σου θολώνει εντελώς τη στενή σχισμή από όπου υποτίθεται ότι μπορείς να δεις. Δεν υπάρχει περιφερειακή όραση. Αν υπάρχει μια τρύπα, θα πέσω μέσα. Όταν όμως τη φοράς, αισθάνεσαι αμέσως ισχυρός, επικίνδυνος και μπαίνεις στο ρόλο του προστάτη» κατέληξε ο Pedro Pascal, που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι αρκετές οι φορές που ΔΕΝ δίνει το παρών στο γύρισμα και κάνει μόνο το voice over του χαρακτήρα.

H τρίτη σεζόν του Mandalorian κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου. 


Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park

Οι Guardians of the Galaxy προετοιμάζονται για το τέλος στο νέο trailer

O Roger Waters ηχογράφησε ξανά μόνος του το Dark Side of the Moon


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


https://open.spotify.com/playlist/5LbU6oY5wsmJ1V5YCkCcA9?si=650f7ad1ab514847

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ