Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park
Music

Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park

Το πρωί της Παρασκευής, οι Linkin Park προσέφεραν στους φανατικούς οπαδούς τους, ένα κρυμμένο -εδώ και 20 χρόνια- θησαυρό. Το Lost είναι ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε την εποχή του Meteora, αλλά δεν μπήκε τελικά στο άλμπουμ.

Ήρθε τώρα στην επιφάνεια στο πλαίσιο της επετειακής κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ τους, που έρχεται στις 7 Απριλίου με μπόλικο ακυκλοφόρητο υλικό. Ακούγοντας το τραγούδι, αναρωτιέται κανείς πως το άφησαν τότε απ’ έξω αφού έχει όλα τα στοιχεία των μεγάλων επιτυχιών τους και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό με τα views στο youtube να κοντεύουν τα δέκα εκατομμύρια.

Η απάντηση ήρθε από τον Mike Shinoda και σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι δεν το θώρησαν αρκετά καλό. «Ήταν πολύ κοντά στο να μπει στον δίσκο. Κάποια στιγμή βάζεις τα τραγούδια που έχεις σε μία σειρά. Ποια είναι τα καλύτερα. Και αυτό που ήταν ακριβώς από την άλλη πλευρά ήταν το Lost. O μόνος λόγος που δεν μπήκε τότε στο άλμπουμ ήταν γιατί θεωρούσαμε ότι έχει την ίδια δυναμική και στυλ με το Numb. Δεν θέλαμε να έχουμε δύο παρόμοια τραγούδια στο άλμπουμ» δήλωσε σε συνέντευξη του στον Kroq.

Όπως λέει επίσης ο Shinoda, δεν το πείραξαν σχεδόν καθόλου, αφού είχε ήδη γίνει η μίξη και το mastering. Αυτό που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια για να το ακούσουμε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;

Μήνυση στους Megadeth από τον σχεδιαστή του εξωφύλλου για το νέο τους άλμπουμ

O Roger Waters ηχογράφησε ξανά μόνος του το Dark Side of the Moon

To Release Athens φέρνει στην Ελλάδα την Rosalia!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ