Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;
Music

Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;

Στις 25 Μαρτίου συμπληρώνονται 202 χρόνια από την επανάσταση του 182… Ώπα. Λάθος επέτειος. Στις 25 Μαρτίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Meteora των Linkin Park.

Το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας απέδειξε ότι η επιτυχία τους δεν ήταν τυχαία και με πάνω από 16 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως είναι στην πρώτη δεκάδα πωλήσεων στον αιώνα που διανύουμε και περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το Numb και το Breaking the Habbit και το Faint.

Σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες για την επετειακή έκδοση του άλμπουμ και θα ακούσουμε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τα φωνητικά του Chester, ενώ το loudwire μας θύμησε μια ιστορία για το εξώφυλλο του άλμπουμ και τον τύπο που φαίνεται να φτιάχνει ένα γκραφίτι. Ποιος είναι λοιπόν;

Όχι δεν πρόκειται για κάποιος μέλος της μπάντας, αλλά για τον ολλανδό καλλιτέχνη Boris Tellegen. O Delta όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε προσληφθεί από τους Linkin Park για να ετοιμάσει το σχέδιο του εξωφύλλου, όμως η τελική επιλογή ήταν αυτή η φωτογραφία.

Όπως εξήγησε τότε ο Mike Shinoda, ένιωσαν ότι αποπνέει μία ήρεμη δύναμη, ενώ τα σχέδια που ετοίμασε ο ολλανδός μπήκαν τελικά στο εσωτερικό του booklet. Στο επίσημο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία.


Διαφορετικές τιμές ανάλογα τη θέση η νέα πρόταση στους κινηματογράφους

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Στον Ozzy Osbourne τα Grammy καλύτερου rock άλμπουμ και metal ερμηνείας

Νέα έκδοση στην Ελλάδα για το Πράσινο Μίλι του Stephen King


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ