Μήνυση στους Megadeth από τον σχεδιαστή του εξωφύλλου για το νέο τους άλμπουμ
Music

Μήνυση στους Megadeth από τον σχεδιαστή του εξωφύλλου για το νέο τους άλμπουμ

Στα δικαστήρια οδηγείται η κόντρα του Brent Elliott White με τους Megadeth για το εξώφυλλο και για το ευρύτερο σχεδιαστικό concept του νέου τους άλμπουμ The Sick, The Dying… And The Dead!

O White έκανε μήνυση κατά του συγκροτήματος και της εταιρείας, τονίζοντας ότι δεν έχει πληρωθεί για τη δουλειά του, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που ασχολήθηκε με το όλο concept, το συμβόλαιο του δεν υπογράφηκε ποτέ και μάλιστα το credit για την ιδέα πήγε στον Dave Mustaine.

O καλλιτέχνης που έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οι Trivium, Lamb of God και Amon Amarth, έχει συνεργαστεί και με τους Megadeth πολλές φορές από την εποχή του Dystopia, όμως αυτή τη φορά είδε μεγάλη καθυστέρηση στην υπογραφή του συμβολαίου κάτι που τον ανησύχησε, έτσι επανειλημμένα συζήτησε το θέμα με το μάνατζερ της μπάντας.

Όπως τονίζει στη μήνυση του, δεν συμφώνησαν ποτέ, έτσι θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν υπέγραψε για μεταβίβαση των δικαιωμάτων, όλη η πνευματική ιδιοκτησία για τα σχέδια όχι μόνο του άλμπουμ αλλά και την περιοδεία του συγκροτήματος.


Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;

Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι: Το franchise επιστρέφει με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Έκλεισε ιστορικό fanzine του Bruce Springsteen λόγω των τιμών στα εισιτήρια της περιοδείας του

To Release Athens συνεργάζεται με το SNF Nostos και φέρνει στην Ελλάδα την Rosalia!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: