Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!
Movies

Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Μετά από πάρα πολλές αναβολές αλλά και πάρα πολλά προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του Έζρα Μίλερ τα προηγούμενα χρόνια, η ταινία του Flash έρχεται το καλοκαίρι στους κινηματογράφους και από το πρώτο κανονικό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα ίσως και να άξιζε και με το παραπάνω την αναμονή.

Ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να μείνει στο μοναδικό σύμπαν που η μητέρα του είναι ζωντανή, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις… περιπτώσεις, τα timeline αρχίζουν να τρίζουν έτσι πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση.

Το trailer μας παρουσιάζει τους δύο διαφορετικούς Flash του Μίλερ, αλλά και τους δύο Batman. Τον πιο πρόσφατο από τον Μπεν Άφλεκ αλλά και τον Μάικλ Κίτον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και επιστρέφει μετά από 30 χρόνια και βάλε. Ο Michael Shannon είναι και πάλι εδώ ως στρατηγός Zod μετά το Man of Steel ενώ γνωρίζουμε για πρώτη φορά τη Supergirl της Sasha Calle.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και θα αποτελέσει ένα reset για το σύμπαν της DC που πλέον έχει την καθοδήγηση του James Gunn. Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί.


Ποιος είναι ο τύπος στο εξώφυλλο του Meteora των Linkin Park;

Μήνυση στους Megadeth από τον σχεδιαστή του εξωφύλλου για το νέο τους άλμπουμ

O Roger Waters ηχογράφησε ξανά μόνος του το Dark Side of the Moon

To Release Athens φέρνει στην Ελλάδα την Rosalia!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: