Παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα jump-scares σε ένα επεισόδιο από τη νέα σειρά του Netflix
News

Παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα jump-scares σε ένα επεισόδιο από τη νέα σειρά του Netflix

H νέα σειρά του Μάικ Φλάναγκαν, με τίτλο Midnight Club έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο Netflix και με το πρώτο επεισόδιο της έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό για τα περισσότερα jump-scares σε ένα ένα επεισόδιο αφού η πρεμιέρα, περιλαμβάνει όχι πέντε, ούτε δεκαπέντε, αλλά 21 απότομα… πετάγματα!

Ο δημιουργός της σειράς δεν είναι φαν αυτής της τεχνικής που χαρακτηρίζει το είδος του τρόμου, παρά το γεγονός ότι είναι υπεύθυνος για ένα από τα καλύτερα jump scares της προηγούμενης δεκαετίας στο επεισόδιο του Haunting of Hill House με την Bent-Neck Lady.

To Midnight Club, εξελίσσεται σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο όπου οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994 καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

«Σε όλη μου την καριέρα έκραζα τα jump-scares ως κόνσεπτ. Έτσι ήθελα με κάποιο τρόπο να συνδεθούν μαζί και με τη νέα σειρά, αλλά και το Netflix. Τώρα έχω το όνομα μου στα ρεκόρ Γκίνες, κάτι που σημαίνει ότι την επόμενη φορά που κάποιος θα μου δώσει μία σημείωση, θα μπορώ να του απαντήσω ‘ξέρεις, ως ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα jump scares, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάποιο εδώ» δήλωσε ο Maiκ Φλάναγκαν που εκτός από τις δύο σεζόν του «Haunting» έχει ακόμα στο βιογραφικό του τα Dr Sleep, Gerald’s Game αλλά και το Midnight Mass.

https://youtu.be/X3cCROeOQLQ


Iron Maiden: Περιοδεία στην Ευρώπη με Somewhere in Time και Senjutsu

Εντελώς πειραματικό και το νέο τραγούδι του Serj Tankian

Το Walking Dead γύρισε την τελευταία του σκηνή και την άλλαξε μετά!

Rings of Power: Το debate για την πραγματική προέλευση των ορκ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: