Υπάρχει τρόπος για να θυμηθείτε ποιο ήταν το πρώτο επεισόδιο που είδατε στο Netflix
Netflix

Υπάρχει τρόπος για να θυμηθείτε ποιο ήταν το πρώτο επεισόδιο που είδατε στο Netflix

Έξι χρόνια και κάτι έχουν περάσει από την ημέρα που το Netflix έγινε διαθέσιμο στη χώρα μας και για τους περισσότερους που είναι συνδρομητές εδώ κα καιρό τα επεισόδια που έχουν παρακολουθήσει μετριούνται πλέον όχι σε εκατοντάδες, αλλά σε χιλιάδες! Έχουμε περάσει και 2-3 «Μένουμε Σπίτι» μην το ξεχνάτε.

Υπάρχει όμως τρόπος να βρεις ποιο ήταν το πρώτο επεισόδιο ή η πρώτη ταινία που είδες στο Netflix; Γιατί; Από περιέργεια φυσικά. Φυσικά και υπάρχει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, να πάτε στο εικονίδιο του προφίλ σας και στη συνέχεια να επιλέξετε το «viewing activity». Εκεί θα σας εμφανιστούν οι τελευταίοι τίτλοι μαζί με ένα κουμπί «show more» και από εκεί και πέρα έχετε δύο επιλογές. Ή να συνεχίσετε τα «show more» μέχρι να φτάσετε στο τέλος ή να κατεβάστε το αρχείο για ευκολία. Εκεί θα δείτε αναλυτικά τα πάντα, με ημερομηνίες αλλά και τον συνολικό αριθμό ταινιών και επεισοδίων.


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: