Blink-182: Αυτό είναι το πρώτο τους τραγούδι με τον Tom DeLonge μετά από δέκα χρόνια
Netflix

Blink-182: Αυτό είναι το πρώτο τους τραγούδι με τον Tom DeLonge μετά από δέκα χρόνια

Το πρώτο τους νέο τραγούδι με τον Tom DeLonge μετά από σχεδόν μια δεκαετία, κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής οι Blink-182. Η επανασύνδεση του ορίτζιναλ line-up της μπάντας, έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα και το 2023 θα ακολουθήσει νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία.

Το τραγούδι έχει τίτλο Edging και τους βρίσκει στα κλασικά τους pop-punk μονοπάτια, με τους DeLonge και Mark Hoppus να μοιράζονται τα φωνητικά. Όταν ο DeLonge αποχώρησε (για δεύτερη φορά) το 2015, αντικαταστάθηκε από τον Matt Skiba των Alkaline Trio και το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, τα California (2016) και Nine (2019).

O DeLonge που στο διάστημα της απουσίας του, ανάμεσα σε άλλα ασχολήθηκε με την έρευνα για τα UFO (και μάλιστα αναγνωρίστηκε για αυτό), έγραψε στο instagram ένα ευχαριστήριο γράμμα προς τον Matt Skiba, λέγοντας πως η συνεισφορά του κράτησε το συγκρότημα ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια.


Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: