Zakk Wylde: Eπιβεβαιώνει την συμμετοχή του στην περιοδεία των Pantera
Music

Zakk Wylde: Eπιβεβαιώνει την συμμετοχή του στην περιοδεία των Pantera

Ένα από τα σπουδαιότερα θέματα των τελευταίων ετών είναι φυσικά η είδηση ότι ο Phil Anselmo και ο Rex Brown θα περιοδεύσουν παίζοντας τραγούδια των Pantera, έχοντας μαζί τους τους τον Zakk Wylde στην κιθάρα και τον Charlie Benante στα ντραμς.

Η πληροφορία για την περιοδεία ήρθε από δημοσίευμα του Billboard και μπορεί να μην έχουμε ακόμα επίσημη ανακοίνωση, όμως ο Zakk Wylde με δηλώσεις του, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του.

«Όταν ζούσε ακόμα ο Vinnie και συζητούσαν αυτό το θέμα, πάντα έλεγα ότι θα το έκανα αν μου το ζητούσαν. Γιατί να μην το κάνω; Θα τιμήσω τον Dime. Νομίζω ότι είναι κάτι όμορφο. Είναι όπως όταν κάνουμε το Dimebash. Είναι μια γιορτή για τη σπουδαιότητα του Dime. Είναι μια γιορτή των Pantera, αυτό είναι. Γιορτάζουμε τη σπουδαιότητα του Vinnie και του Dime. Όλες τις κορυφές που κατέκτησαν οι Pantera» τόνισε μιλώντας στο Inkcarceration Music & Tattoo Festival.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λέξη «celebration» που χρησιμοποίησε πολλές φορές δεν αποκλείεται να είναι μέρος του ονόματος που θα χρησιμοποιηθεί για την περιοδεία.

«Προφανώς και δεν είναι οι Pantera. Οι Pantera ήταν οι Phil, Rex, Dime και Vinnie. Είναι όπως όταν οι Led Zeppelin έπαιξαν με τον γιο του John Bonham, τον Jason. Του είπα τότε ότι ήταν εκπληκτικός. Ήταν σπουδαίο να τους ακούω να παίζουν ξανά αυτή τη μουσική. Είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου σε αυτό». 

Η περιοδεία προετοιμάζεται για το 2023 και εκτός από την Αμερική αναμένεται να περάσει και από την Ευρώπη.


Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Roger Waters: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από όσο θα είναι ποτέ ο Weeknd και ο Drake»

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: