Ύποπτο αντικείμενο πέτυχε στο μάτι τον Harry Styles πάνω στη σκηνή
Music

Ύποπτο αντικείμενο πέτυχε στο μάτι τον Harry Styles πάνω στη σκηνή

Ο Harry Styles περιοδεύει αυτή την εποχή στην Αμερική για το πρόσφατο άλμπουμ του που ακόμα και πολλές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του ανεβαίνει συχνά-πυκνά στην κορυφή των charts και το βράδυ της Δευτέρας εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες.

Την ώρα που ολοκλήρωνε ένα τραγούδι και χαιρετούσε το κοινό, ένα αντικείμενο που εκτοξεύτηκε τον πέτυχε στο μάτι και τον έκανε να γύρει προς τα πίσω. Δεν σταμάτησε όμως την εμφάνιση του και συνέχισε κανονικά τη συναυλία.

Και αν ακούγοντας για ρίψεις αντικειμένων σε συναυλίες, του μυαλό σου πάει -και δικαιολογημένα- σε μπουκάλια, ποτήρια με μπύρες, άντε και καμιά πετρούλα αν είσαι πιο… punk, τότε ετοιμάσου να εκπλαγείς! Και αυτό γιατί το αντικείμενο που τον πέτυχε ήταν μία… καραμέλα, όπως αποκάλυψε μέλος της μπάντας που τον συνοδεύει στη σκηνή.

Όχι, δεν θα πούμε ότι η καραμέλα είναι δείγμα των ηλικιών που πηγαίνουν στις συναυλίες του Harry Styles. Δηλαδή δεν υπάρχουν μεσήλικες που τρώνε καραμελίτσες σε συναυλίες; Δεν έχετε δει κανέναν; Βέβαια, αν σε συναυλίες με πιτισiρίκια δείτε μεσήλικα με καραμελίτσες καλύτερα να ειδοποιήσετε την ασφάλεια του χώρου.


Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ

Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ