Τα Xόμπιτ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στέκονται απέναντι στα ρατσιστικά σχόλια για το Rings of Power
Music

Τα Xόμπιτ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στέκονται απέναντι στα ρατσιστικά σχόλια για το Rings of Power

Τέσσερις ηθοποιοί που έγραψαν ιστορία με τους ρόλους τους στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, παίρνουν ξεκάθαρα θέση στην τεράστια έκρηξη ρατσισμού που αφορά το Rings of Power.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα με δύο επεισόδια και πολλοί από τους μη-λευκούς ηθοποιούς της σειράς δέχονται καθημερινά ατελείωτες επιθέσεις μίσους στα social media.

Οι Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, και Dominic Monaghan που υποδύονταν στα Χόμπιτ στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης με μπλουζάκια και καπέλο που λένε ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον κόσμο της Μέσης-Γης.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα είναι γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών και αναφέρει «Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εδώ». Συνοδεύεται από αυτιά όλων των φυλών της Μέσης Γης με διαφορετικό χρώμα δέρματος.

Σε ανακοίνωση του, το καστ της σειράς στέκεται δίπλα στους συναδέλφους έχουν γίνει θύματα τέτοιων συμπεριφορών, τονίζοντας ότι ο κόσμος που επλασε ο Τόλκιν είναι εξ ορισμού πολυπολιτισμικός.


To HBO θα εξαφανίσει το λάθος στο House of the Dragon

Η στιγμή που ο Dave Grohl λύγισε πάνω στη σκηνή

Ποιος είναι ο «ξένος» στο Rings of Power;

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ