Ville Valo και Black Veil Brides διασκευάζουν το Temple of Love των Sisters of Mercy
Music

Ville Valo και Black Veil Brides διασκευάζουν το Temple of Love των Sisters of Mercy

Μία μεγάλη κοινή περιοδεία στην Αμερική ανακοίνωσαν ο Ville Valo και οι Black Veil Brides και με αυτή την αφορμή παρουσίασαν και μία διασκευή στο Temple of Love των Sisters of Mercy.

O Andy Biersack των Black Veil Brides δήλωσε για τη διασκευή: Ανακάλυψα τους Sisters of Mercy τη χρονιά που πήγα στο γυμνάσιο. Είχα στον τοίχο του δωματίου μου μια αφίσα των AFI από την εποχή της Art of Drowning και ο Davey φορούσε ένα μπλουζάκι τους.  Έτσι, όπως συνέβαινε συχνά τότε άρχισα να ψάχνω τη μουσική που είχε εμπνεύσει τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Το πρώτο τραγούδι που άκουσα από τους ήταν η έκδοση του Temple of Love που βγήκε το 1992 και κάπως έτσι…  βούτηξα σε ολόκληρο τον κατάλογός τους.

Σκεφτόμασταν εδώ και πολλά χρόνια να κάνουμε μια διασκευή αυτού του τραγουδιού και όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον επίσης θαυμαστή των Sisters of Mercy  και σύμβολο του gothic rock, τον Ville Valo, ήταν η ιδανική συγκυρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζουμε ότι όποιος είναι εξοικειωμένος με το κομμάτι μπορεί να απολαύσει τη διασκευή μας. Όσοι δεν το έχουν ακούσει ποτέ, εύχομαι να τους αρέσει και έτσι να ανακαλύψουν το μεγαλείο των Sisters of Mercy,  όπως συνέβη σε μένα με εκείνη την αφίσα των AFI.

Εμείς φυσικά θα δούμε τον Ville Valo στη χώρα μας ξανά μετά από πολλά χρόνια σε λιγότερο από ένα μήνα, αφού θα εμφανιστεί στο Terra Vibe στο πλαίσιο του Rockwave Festival στις 8 Ιουλίου.


Η δεύτερη μέρα του Download Festival έδειξε ότι υπάρχει ζωή και μετά τους Metallica

Παράπονα από κατοίκους 25 χιλιόμετρα μακριά για τον ήχο των Metallica 

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ