Ο τραγουδιστής των Melvins λέει ότι το Lulu είναι το καλύτερο άλμπουμ των Metallica

Roxx |

Μία άποψη που σίγουρα δεν την λες και δημοφιλή, εξέφρασε ο Buzz Osborne, που χαρακτήρισε το Lulu ως το καλύτερο άλμπουμ των Metallica. O τραγουδιστής των Melvins ρωτήθηκε σε συνέντευξη του, αν υπάρχει καμία δουλειά της μπάντας του, που δέχθηκε τόσες αρνητικές κριτικές όσες η συνεργασία των Metallica με τον Lou Reed.

Η άποψη του είναι εντελώς διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε, αλλά δικαιολογείται αν πας στην ουσία. Ότι περιμένει από τη μεγαλύτερη heavy metal μπάντα του κόσμου να δείχνει τον δρόμο και να πειραματίζεται.«Δέχθηκαν μεγάλη κριτική για αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος δίσκος τους. Εύκολα ο πιο περίεργος. Οι Metallica πρέπει να είναι πρωτοπόροι. Θα πρέπει να φυτέψουν τη σημαία στο δικό τους σημείο και να κάνουν τους ανθρώπους να συσπειρωθούν γύρω από αυτό» τόνισε αρχικά ο Osborne και συνέχισε.

«Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας λένε τι να κάνετε. Αυτή είναι μια κακή ιδέα. Δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί τότε υποθέτεις ότι ξέρεις τι θέλουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξέρεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μουσική που σου αρέσει, και προφανώς τους άρεσε αυτό που έκαναν με τον Lou Reed. Βρίσκονται σε ένα σημείο τώρα στην καριέρα τους που θα μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Παίζουν σε γήπεδα. Τι θα συμβεί; Θα πέσουν στις 10.000 θέσεις; Νομίζω ότι δεν θα είχαν πρόβλημα».

Οι Melvins έρχονται στην Ελλάδα για μία μοναδική εμφάνιση, στις 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. 


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ