O τραγουδιστής των Five Finger Death Punch πέθανε για τρία λεπτά
Music

O τραγουδιστής των Five Finger Death Punch πέθανε για τρία λεπτά

Ο Ivan Moody των Finger Death Punch μίλησε στο νέο τεύχος του βρετανικού Metal Hammer για το νέο άλμπουμ της μπάντας αλλά και για την παραλίγο μοιραία εμπειρία του, όταν επιχείρησε να κόψει το αλκοόλ «μαχαίρι».

«Πέθανα. Ήμουν σε σερί κατάχρησης αλκοόλ για δύο χρόνια και για τέσσερις μέρες αποφάσισα να το κόψω ξαφνικά. Κλειδώθηκα στο σπίτι και κάποια στιγμή ήρθα η κόρη μου. Πήγα να της δώσω ένα ποτήρι νερό και αυτό είναι το τελευταίο που θυμάμαι. Ήμουν νεκρός για τρία λεπτά και για αυτή την ώρα ένιωσα ότι έγινα μέρος σε κάτι άλλο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα αγαλλίαση» λέει ο Moody και προσθέτει ότι ήταν η κόρη του αυτή που τον βοήθησε να επανέλθει και την αντίκρυσε να κλαίει από πάνω του όταν τελικά συνήλθε.

Το βίντεο των Five Finger Death Punch για το Tragic Truth που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο κάνει μία αναπαράσταση του σκηνικού που περιγράφει ο τραγουδιστής. Το νέο άλμπουμ των Five Finger Death Punch με τίτλο Afterlife κυκλοφορεί τον Αύγουστο.

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ