Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!
Music

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Περιμέναμε 13 χρόνια για να ακούσουμε νέο άλμπουμ από τους Tool, αλλά χρειάστηκαν 15 για να δούμε και νέο βίντεο από τη μπάντα. Το πρωί της Παρασκευής δόθηκε στη δημοσιότητα ένα μέρος του short film, για την επετειακή έκδοση του Opiate, που κυκλοφορεί φέτος εντελώς διαφορετικό και πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια.

Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube έχει διάρκεια τρία λεπτά και φυσικά είναι εντελώς σουρεάλ όπως όλα τα κλιπ της μπάντας με τη σκηνοθεσία του πρότζεκτ να έχει την υπογραφή του  Dominic Hailstone. Ένα πλάσμα βγαίνει από τη θάλασσα και η μορφή του εξελίσσεται συνεχώς στη διαδρομή μέχρι που αρχίζει να μοιάζει με άνθρωπο, αλλά όχι ακριβώς.

Ολόκληρο το βίντεο θα είναι διαθέσιμο στο blu-ray που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες. Το τελευταίο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει η μπάντα ήταν για το Vicarious από το 10.000 days πίσω στο 2007, ενώ για το Fear Inoculum του 2019 δεν είδαμε βίντεο.

Αυτή η νέα εκδοχή του τραγουδιού ακούστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή το 2016 και από τότε είχαν πει ότι σκοπεύουν να την κυκλοφορήσουν σε στουντιακή μορφή. Το δούλεψαν λοιπόν από το 2017 και μάλιστα από τότε το έπαιξαν πολλές φορές ζωντανά, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2022 για να το έχουμε επιτέλους στα χέρια μας.

Αυτό είναι το βίντεο των Tool για το Opiate:

Διαβάστε ακόμα: 

Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Δείτε τους Ghost στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Το Netflix δοκιμάζει έξτρα χρέωση για όσους μοιράζονται κωδικούς

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: