Ο Tommy Lee μίλησε με τον Taylor Hawkins από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρέθηκε νεκρός
Music

Ο Tommy Lee μίλησε με τον Taylor Hawkins από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που βρέθηκε νεκρός

Tommy Lee: Ο κόσμος της μουσικής είναι συγκλονισμένος από την απώλεια του Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το βράδυ της Παρασκευής. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του και μόνο εικασίες κυκλοφορούν, ενώ το συγκρότημα ζήτησε σεβασμό στην οικογένεια σε αυτή την τρομερά δύσκολη στιγμή.

Στο social media μεγάλα ονόματα της μουσικής εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του ντράμερ των Foo Fighters που αποτελούσε μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες του χώρου και ο Tommy Lee γράφοντας για αυτόν στο instrgram αποκάλυψε ότι μίλησε στο τηλέφωνο μαζί του από το δωμάτιο που λίγο μετά βρέθηκε νεκρός.

«Αυτή τη στιγμή το να γράφω είναι πάρα πολύ δύσκολο. Με έχει χτυπήσει πολύ άσχημα. Φίλε, μίλησα μαζί σου πριν λίγες ώρες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Μπογκοτά, πριν τη συναυλία. Μακάρι να ήταν ένα άσχημο όνειρο όλο αυτό ή μία κακή φάρσα αλλά δεν είναι. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω και πως νιώθω για σένα και δεν υπάρχει λόγος να γράψω κι άλλα στα social media. Σε αγαπάω Taylor, Rest in Beats» ήταν το μήνυμα του ντράμερ των Motley Crue.

Οι Foo Fighters θα έπαιζαν στην Κολομβία την Παρασκευή, ενώ την επόμενη Κυριακή θα εμφανίζονταν ζωντανά και στα βραβεία Grammy για τα οποία έχουν τρεις υποψηφιότητες. Έχουν προγραμματισμένες πολλές συναυλίες μέσα στη χρονιά και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί ακόμα, αλλά προφανώς αυτό είναι το τελευταίο που μετράει αυτή τη στιγμή.

https://youtu.be/4j0wVOcyd3g


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ