Taylor Hawkins για πάντα: Συγκλονιστικές στιγμές στο φεστιβάλ που θα έπαιζαν οι Foo Fighters
Music

Taylor Hawkins για πάντα: Συγκλονιστικές στιγμές στο φεστιβάλ που θα έπαιζαν οι Foo Fighters

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της μουσικής η είδηση του θανάτου του Taylor Hawkins. O ντράμερ των Foo Fighters βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιου ξενοδοχείου στη Μπογκοτά της Κολομβίας όπου το βράδυ της Παρασκευής θα έπαιζε το συγκρότημα στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική.

Στον χώρο του φεστιβάλ η τραγική είδηση μεταδόθηκε από τα ηχεία και το μήνυμα της μπάντας προβλήθηκε από την κεντρική σκηνή. Πάνω στη σκηνή τοποθετήθηκαν αναμμένα κεριά και από τα ηχεία ακούστηκε το My Hero των Foo Fighters,  με το κοινό συγκλονισμένο να αποχαιρετά τον πάντα χαμογελαστό Taylor που τον Φεβρουάριο έκλεισε τα 50 του χρόνια. «Taylor Hawkins Por Siempre (για πάντα)» ήταν το μήνυμα που υπήρχε στην οθόνη.

Κόσμος συγκεντρώθηκε και έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η μπάντα και άναψαν και εκεί κεριά. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του Taylor Hawkins και το συγκρότημα στην ανακοίνωση του ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

taylor hawkins

Taylor Hawkins

Taylor Hawkins

Taylor Hawkins

Taylor Hawkins

Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ