Todd La Tore: «Οι Έλληνες γιορτάζουν με τα καπνογόνα. Οι Έλληνες είναι τρελοί»
Music

Todd La Tore: «Οι Έλληνες γιορτάζουν με τα καπνογόνα. Οι Έλληνες είναι τρελοί»

Ο τραγουδιστής των Queensrÿche, Todd La Torre, γνωρίζει καλά την Ελλάδα (η σύζυγός του είναι Ελληνίδα) και με αφορμή το περιστατικό του Σαββάτου με τα καπνογόνα και την αντίδραση του Bruce Dickinson, ανέβασε το βίντεο στο twitter και έδωσε τη δική του οπτική.

«Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα καπνογόνα σε μεγάλες συναυλίες, ποδοσφαιρικούς αγώνες κτλ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα. Είναι εορταστικό. Οι Έλληνες είναι τρελοί» είπε ο Todd και δεν βρίσκουμε τίποτα λάθος σε αυτή την τοποθέτηση αφού όσα είπε ισχύουν.

Λίγη ώρα αργότερα και προσπαθώντας να διευκρινίσει ότι δεν πήρε θέση για το περιστατικό, έγραψε στα σχόλια του της σελίδα του Blabbermouth στο Facebook: «Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά μία εορταστική συμπεριφορά της κουλτούρας τους, έτσι το τόνισα απλά ως πληροφορία. Ποτέ δεν εξέφρασα γνώμη υπέρ ή κατά» τόνισε.

Το περιστατικό του Σαββάτου έχει συζητηθεί πολύ και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας αφού πολλά μεγάλα site του εξωτερικού έχουν ήδη αναφερθεί στο θέμα, παρουσιάζοντας εικόνες και βίντεο από τα όσα έγιναν.


Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ