Τίτλοι τέλους για τους Panic! At the Disco
Music

Τίτλοι τέλους για τους Panic! At the Disco

Την απόφαση να βάλει τέλος στην πορεία των Panic! At The Disco ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Brendon Urie,αφού εδώ και οκτώ χρόνια ήταν το μοναδικό μέλος. Όπως έγραψε σε μήνυμα του στα social media, ετοιμάζεται να γίνει πατέρας και θα εστιάσει εκεί όλη την ενέργεια του.

H περιοδεία που ήταν προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του το 2005, την εποχή που το pop=punk ήταν στις δόξες του, αλλά στην πορεία άλλαξαν πολύ τον ήχο του μέχρι που φτάσαμε στα εντελώς maistream pop μονοπάτια των πρόσφατων δίσκων. Το Viva Las Vengeance που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο που μας πέρασε θύμισε πράγματα από το παρελθόν ηχητικά, αλλά αποτελεί παράλληλα και το κύκνειο άσμα του ονόματος των Panic.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Brendon Urie: 

Λοιπόν, ήταν ένα τρομερό ταξίδι… Μεγαλώνοντας στο Λας Βέγκας δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πού θα με πήγαινε αυτή η ζωή. Τόσα πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο και όλους τους φίλους που έχουμε κάνει στην πορεία.

Αλλά μερικές φορές ένα ταξίδι πρέπει να τελειώσει, για να ξεκινήσει ένα νέο. Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, αν και κάποιοι από εσάς μπορεί να το έχετε ακούσει… Η Σάρα και εγώ περιμένουμε μωρό πολύ σύντομα! Η προοπτική να γίνω πατέρας και να παρακολουθήσω τη γυναίκα μου να γίνεται μητέρα είναι μία ταπεινή και συναρπαστική εμπειρία. Ανυπομονώ για αυτήν την επόμενη περιπέτεια.

Έτσι, θα τελειώσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και θα εστιάσω την ενέργειά μου στην οικογένειά μου. Έτσι οι Panic! At The Disco δεν θα υπάρχουν πια.

Σας ευχαριστούμε όλους για την τεράστια υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Κάθισα εδώ προσπαθώντας να βρω τον τέλειο τρόπο για να το πω αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσα σημαίνει για εμάς. Είτε είστε εδώ από την αρχή είτε μόλις μας βρίσκετε, ήταν χαρά όχι μόνο να μοιραστούμε τη σκηνή με τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους αλλά και να μοιραστούμε τον χρόνο μας μαζί σας. Ανυπομονώ να δω όλους στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια τελευταία διαδρομή μαζί. Σας αγαπώ, σας εκτιμώ, σας ευχαριστώ που υπάρχετε.

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ

Έβγαλαν τους Pantera από το Rock Am Ring λόγω αντιδράσεων

To Netflix ανακοίνωσε το τέλος του Cobra Kai

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ