Οι θρυλικοί The Who και η κυκλοφορία του
Music

Οι θρυλικοί The Who και η κυκλοφορία του “Who’s Next”/”Life House”

Ένα πολυτελές box set των The Who μέσα από το οποίο ο Pete Townshend προέβλεψε τη γέννηση του διαδικτύου και της εικονικής πραγματικότητας. Ένα release με δεκάδες ακυκλοφόρητους θησαυρούς!

Στο πολυτελές 10 CD box αυτής της κυκλοφορίας συμπεριλαμβάνονται και τραγούδια από το project Life House που ξεκίνησε το 1969 από τον Pete Townshend ως συνέχεια του επικού Tommy και που αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του θρυλικού album του κλασικού rock, Who’s Next.

Ένα από τα σπουδαιότερα rock albums στην ιστορία της μουσικής επανακυκλοφορεί 50 χρόνια μετά σε μια σειρά από διαφορετικά format. Το τετραπλό βινύλιο περιέχει το original album και ένα live του group από το 1971, στην κορυφή της δημοτικότητας τους.

the who

Το νέο release αφορά εκείνα τα τραγούδια των The Who, μέσα από τα οποία ο Pete Townshend προέβλεψε κάπως την εφεύρεση του διαδικτύου, της εικονικής πραγματικότητας

καθώς και τα lockdown που βίωσε ο κόσμος στην πανδημία. Το “Who’s Next/Life House” κυκλοφορεί ως μια πολυτελή και πολλαπλών μορφών Super Deluxe έκδοση.

Πρόκειται για 155 κομμάτια, εκ των οποίων τα 89 δεν έχουν κυκλοφορήσει και τα 57 αποτελούν φρέσκα remixes! Η συγκεκριμένη κυκλοφορία έχει ήδη ενθουσιάσει τους μακροχρόνιους fans των The Who, ενώ αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον και ενός νέου κοινού μιάς και που ο Pete Townshend φρόντισε να συναρπάσει με την οραματική του περιγραφή σε ένα μέλλον που έχει από πολλές απόψεις πραγματοποιηθεί σήμερα!

Στο πολυτελές box set αυτής της κυκλοφορίας συμπεριλαμβάνονται και τραγούδια από το project Life House που ξεκίνησε το 1969 ως συνέχεια του επικού Tommy των The Who και το rock classic του 1971 που εξελίχθηκε μετά σε “Who’s Next”.

Έτσι λοιπόν μέσα από τα 10 CD και πολλά βινύλια του set “Who’s Next/Life House”, ο Pete Townshend παρουσιάζει το εξαιρετικό του όραμα για ένα κόσμο που πλήττεται από κλιματικές καταστροφές, τη ρύπανση και τον περιορισμό της προσωπικής ελευθερίας.

Οι ακροατές θα ακούσουν για πρώτη φορά τι προηγήθηκε μέχρι το “Who’s Next”, που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα άλμπουμ τόσο στον κατάλογο του συγκροτήματος όσο και στην μουσική βιομηχανία γενικότερα.

Κάποια highlights από αυτά τα 155 tracks, είναι τα demos του Townshend για το Life House. Highlights αποτελούν και οι ηχοραφήσεις των The Who από το 1971 στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

Επίσης αξιοσημείωτο σε αυτή την κυκλοφορία είναι και οι δύο πρόσφατες μιξαρισμένες και ολοκληρωμένες live συναυλίες του 1971 από το Young Vic θέατρο του Λονδίνου και το Civic Auditorium του San Franisco.

Οι διαχρονικές κορυφαίες στιγμές των δυο αυτών live συναυλιών είναι τα performances στα “Baba O’Riley”, “Behind Blue Eyes” & “Wont Get Fooled Again”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΨΗΦΙΑΚΑ

https://TheWho.lnk.to/WhosNextGREPR


Sold out οι Blind Guardian στο Floyd – Ανακοινώθηκε δεύτερη μέρα

Ο Blaze Bayley έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για πρώτη φορά το Brave New World

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Οι Metallica έβγαλαν δεύτερο βίντεο για το Too Far Gone


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: