Θρίαμβος για τους Ghost στα American Music Awards
Music

Θρίαμβος για τους Ghost στα American Music Awards

Στην 50η τελετή απονομής των American Music Awards που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, οι Ghost έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, ενώ είχαν αντιπάλους τεράστια ονόματα από τον ευρύτερο rock χώρο.

Το Impera βραβεύθηκε ως το καλύτερο rock άλμπουμ της χρονιάς, σε μία κατηγορία που θεσπίστηκε φέτος για πρώτη φορά μαζί με το καλύτερο rock τραγούδι. Μέχρι πέρυσι, η ομαδική rock κατηγορία ήταν αυτή του αγαπημένου καλλιτέχνη ή συγκροτήματος.  Υποψήφια μαζί με το Impera ήταν τo Music of the Spheres των Coldplay, το Mercury-Act 1 των Imagine Dragons, το Mainstream Sellout του Machine Gun Kelly και το Unlimited Love των Red Hot Chili Peppers.

Μπορείτε λοιπόν εύκολα να καταλάβετε το μέγεθος της επιτυχίας των Ghost, που έχουν μεγάλο ρεύμα και στην Αμερική, με το φετινό τους άλμπουμ να έχεις τις μεγαλύτερες πωλήσεις από οποιαδήποτε άλλη rock κυκλοφορία της χρονιάς.

Ως καλύτερο rock τραγούδι αναδείχθηκε το Beggin των Maneskin. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι είναι διασκευή, αλλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τη χρονιά κυκλοφορίας του που είναι το 2017! Μία ολόκληρη πενταετία δηλαδή, αλλά αυτό το διάστημα δεν είναι τίποτα μπροστά στο Running Up That Hill της Kate Bush, που ήταν επίσης υποψήφιο και δεν είναι σε καμία περίπτωση rock ενώ έχουν περάσει 36 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε.

Ως αγαπημένος rock καλλιτέχνης βραβεύθηκε ο Machine Gun Kelly που είχε ως αντιπάλους, τους Maneskin, Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons και Lumineers.


Αλλαγή-σοκ στην ηγεσία της Disney

Muse και Turnstile υποψήφιοι για το Metal Grammy

Μισό εκατομμύριο για κιθάρα που έσπασε στη σκηνή ο Kurt Cobain

Στην κορυφή του ελληνικού chart οι Slipknot με το νέο τους άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: