Τέλος στην κόντρα Corey Taylor - Machine Gun Kelly
Music

Τέλος στην κόντρα Corey Taylor – Machine Gun Kelly

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Machine Gun Kelly και τον Corey Taylor τον Σεπτέμβριο του 2021, ήταν σίγουρα από τα πιο διασκεδαστικά θέματα εκείνης της εποχής. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του, στο Riot Fest, ο MGK είχε ρίξει μπηχτές την ώρα που έπαιζαν σε άλλη σκηνή οι Slipknot, λέγοντας ότι ευτυχώς που δεν είναι 50 χρονών και αναγκασμένος να φοράει μία άσχημη μάσκα κάθε βράδυ.

Αυτό το σχόλιο ήταν απάντηση σε δήλωση του Corey Taylor πριν από περίπου έναν χρόνο, που με τη σειρά του είχε αφήσει υπονοούμενα για τον Machine Gun Kelly λέγοντας: «Σιχαίνομαι αυτούς που απέτυχαν στο ένα είδος και αποφάσισαν να το γυρίσουν στο rock. Αυτός που το κάνει ξέρει ποιος είναι».

Ο πόλεμος δηλώσεων, συνεχίστηκε για αρκετές ημέρες και ήταν ο Machine Gun Kelly αυτός, που μετά από περίπου ένα χρόνο είχε δηλώσει μετανοιωμένος για τα όσα είχαν γίνει. «Θα μπορούσα να το έχω χειριστεί διαφορετικά. Μπορούσα απλά να σηκώσω το τηλέφωνο και να τον ρωτήσω ‘φίλε, γιατί το είπες αυτό’. Αντίθετα όμως φερθήκαμε γελοία» είχε πει και τώρα σειρά πήρε ο Corey να μας πει ότι αυτή η κόντρα ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι απλώς τσακώνονται», είπε ο Taylor όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη του για το θέμα. «Αυτός κι εγώ μοιάζουμε πολύ με συγκεκριμένους τρόπους. Σοκ και δέος. Τραγουδιστές που μιλάνε πολύ».

«Το εκτιμώ αυτό. Υποθέτω ότι μερικές φορές, μαθαίνω από τα λάθη του παρελθόντος. Οι λέξεις βγαίνουν έξω και μακάρι να μπορούσα να τις προλάβω. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Πιθανότατα δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και οι δύο να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον για αυτό που κάνουμε και ό,τι έχουμε κάνει και απλά να προχωρήσουμε. Δεν χρειάζεται ποτέ να το συνεχίσεις. Είπες ότι είχε να πεις και τέλος».

«Και πολλές φορές είναι οι οπαδοί που το συνεχίζουν. Ειδικά στην εποχή μας με τα social media. Συνέβη, ήταν μια στιγμή και το αποδέχθηκα. Υποθέτω ότι και αυτός έκανε το ίδιο».

Οι πρώτοι στίχοι του Cobain για το Smells Like Teen Spirit

To νέο τραγούδι των Foo Fighters μας έκανε κομματάκια

Ο Tobias Forge για όλες τις νέες διασκευές των Ghost

Το άλμπουμ που παραλίγο να διαλύσει τους Parkway Drive αλλά τελικά τους έσωσε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ