Τι συνέβη στην πρώτη κανονική συναυλία της περιοδείας των Avenged Sevenfold

Roxx |
avenged sevenfold

Οι Avenged Sevenfold επέστρεψαν μετά από επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας με το Life is But a Dream, που μόνο φυσιολογική επιστροφή δεν το λες. Είναι ένα εντελώς πειραματικό άλμπουμ που θέλει να του αφιερώσεις πολύ χρόνο και η μπάντα έχει τονίσει με κάθε ευκαιρία, ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις όποιες αντιδράσεις, αφού το αποτέλεσμα τους αντιπροσωπεύει πλήρως.

Και το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτό το άλμπουμ, φάνηκε και από την πρώτη κανονική τους εμφάνιση, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν παίξει σε φεστιβάλ. Το νέο τους setlist λοιπόν περιλαμβάνει επτά από τα νέα τραγούδια τους ζωντανά, ενώ στο κλείσιμο ακούγεται από τα ηχεία το ομώνυμο τραγούδι που είναι παιγμένο εξ ολοκλήρου σε πιάνο. Έτσι έφτασαν πολύ κοντά στο να το παίξουν ολόκληρο κάτι που για να πούμε την αλήθεια δεν θα μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση.Φυσικά ακούστηκαν και κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά το βάρος ήταν εντελώς πάνω στο Life is But a Dream. Για encore μάλιστα, άφησαν την τριλογία GOD.

Αυτό ήταν το νέο τους setlist και αμέσως μετά δείτε βίντεο με όλα τα νέα τους τραγούδια:
Η δεύτερη μέρα του Download Festival έδειξε ότι υπάρχει ζωή και μετά τους Metallica

Παράπονα από κατοίκους 25 χιλιόμετρα μακριά για τον ήχο των Metallica στο Download Festival

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ