Συνέλαβαν ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac 27 χρόνια μετά!
Music

Συνέλαβαν ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac 27 χρόνια μετά!

Μία σοβαρή εξέλιξη στην άλυτη υπόθεση της δολοφονίας του Tupac Shakur είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ αυτό τον μήνα συμπληρώνονται 27 χρόνια, από τον θάνατο του θρυλικού ράπερ.

Σύμφωνα με το Associated Press η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε τον Duane “Keffe D” Davis, έναν από τους τελευταίους εν ζωή μάρτυρες του περιστατικού, που σύμφωνα με ομολογία του παλαιότερα βρισκόταν μέσα στην Cadillacκ από την οποία προήλθαν οι μοιραίοι πυροβολισμοί.

Ο Tupac ήταν 25 ετών και βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, όταν δέχθηκε πολλαπλά πυρά, τα οποία οδήγησαν στο θάνατό του στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Ήταν σε μια BMW που οδηγούσε o ιδρυτής της Death Row Records Marion “Suge” Knight και περίμεναν στο κόκκινο φανάρι,  όταν η Cadillac βρέθηκε δίπλα τους.

Ο θάνατος του ράπερ ήρθε καθώς το τέταρτο σόλο άλμπουμ του, “All Eyez on Me”, παρέμεινε στα charts και πουλήθηκαν περίπου 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Υποψήφιος έξι φορές για βραβείο Grammy, ο Shakur εξακολουθεί να θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ένας από τους πιο σημαντικούς  ράπερ όλων των εποχών.

Στα απομνημονεύματά του, ο Ντέιβις είπε ότι βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού της Cadillac και έβαλε στο πίσω κάθισμα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, από όπου είπε ότι έπεσαν οι πυροβολισμοί.


Ποιος γουστάρει Kung Fu, Heavy Metal και Χριστιανισμό;

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: