Οι Supersoul θα ανοίξουν τη συναυλία του Grandson στο Gagarin
Music

Οι Supersoul θα ανοίξουν τη συναυλία του Grandson στο Gagarin

Μία από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες της χρονιάς είναι αυτή του Grandson στις 21 Οκτωβρίου και όπως ανακοινώθηκε, οι Supersoul θα είναι οι special guests που θα ανοίξουν την αυλαία της βραδιάς.

Εμπνευσμένοι από την ταινία ορόσημο -γι’ αυτούς- Vanishing Point, οι SUPERSOUL αποτελούνται από τους Nikos K-K, Dennis M, Rusty M και Rami Winston. Το ντεμπούτο album “Faith Bender” δικαιώνει και ικανοποιεί με ένα στιβαρό, αλλά και πιο χορευτικό ποπ ήχο, που δημιουργεί την επιθυμία να κουνηθείς στον ρυθμό κάθε κομματιού του.

Από το Μόναχο της Γερμανίας στη σκηνή του Keep it Low Festival, πλαισιώνοντας ονόματα όπως οι Elder, Wo Fat και Colour Haze, μέχρι το ξέφωτο του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου με τους Planet of Zeus, για το ParkLife των 10.000+ θεατών, οι SUPERSOUL μετρούν ήδη ορισμένα εκρηκτικά shows εντός κι εκτός της χώρας.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται, το sold out show των Naxatras στο Gagarin, το Under the Sun Festival δίπλα σε 1000mods, Deaf Radio και Puta Volcano, και τέλος, την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, με τίτλο “Blues Royale” tour σε 6 Ευρωπαϊκές χώρες. Πλέον, πιο φρέσκοι από ποτέ, με ανανεωμένο line-up και νέο υλικό στα σκαριά, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην συναυλιακή και δισκογραφική πραγματικότητα.

O Grandson μίλησε στο Roxx λίγο πριν άφιξη του στην Ελλάδα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ.

Grandson/ spcial guests: Supersoul – Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 @ Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα 104 45)

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Τιμές εισιτηρίων:
–Τα πρώτα εισιτήρια (early bird) κοστίζουν 29€ (SOLD OUT)
–Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33€
–Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35€
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39), ticketservices.gr, 210- 7234567


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: