Στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή ο Blaze Bayley
Music

Στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή ο Blaze Bayley

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Blaze Bayley, που υπέστη καρδιακή προσβολή, το απόγευμα του Σαββάτου ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το μάνατζμεντ του 59χρονου τραγουδιστή, αναβάλλοντας παράλληλα τις προγραμματισμένες συναυλίες του μέχρι το τέλος Απριλίου.

«Λυπούμαστε ειλικρινά που ανακοινώνουμε ότι ο Blaze υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι χθες το απόγευμα και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Περιμένει ενημέρωση για το αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και περεταίρω θεραπεία» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Είναι σε καλή διάθεση δεδομένων των συνθηκών, αλλά είναι εντελώς απογοητευμένος που πρέπει να αναβάλουμε τις επικείμενες συναυλίες για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Οι επιστροφές χρημάτων για εισιτήρια είναι διαθέσιμες, αλλά ελπίζουμε πραγματικά να διατηρήσετε τα εισιτήριά σας και να δώσετε το παρών στις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μόλις ξέρουμε περισσότερα.

Σχετικά με τις συναυλίες που έχουν ήδη κλείσει για τον Ιούνιο έως και τον Νοέμβριο φέτος, λογικά πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι η ανάρρωση του Blaze, οπότε παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι και στο μεταξύ, το πιο σημαντικό, είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για να του ευχηθούμε πλήρη και γρήγορη ανάρρωση».

Ο Blaze Bayley βρισκόταν σε περιοδεία από τις αρχές του μήνα και η πιο πρόσφατη συναυλία του ήταν στις 19 Μαρτίου στο Sandyford της Αγγλίας. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε τον είδαμε σε ένα mini-tour στη χώρα μας για τα 25 χρόνια από τα άλμπουμ του με τους Iron Maiden. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει σύντομα δυνατός.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music Friday: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


https://open.spotify.com/playlist/5LbU6oY5wsmJ1V5YCkCcA9?si=1b8e3f1fbc734b85

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ