Το Spotify φέρνει νέο πακέτο με διπλάσια τιμή
Music

Το Spotify φέρνει νέο πακέτο με διπλάσια τιμή

Μπορεί το Spotify να είναι ο κυρίαρχος στον τομέα του streaming, όμως η ποιότητα του ήχου που προσφέρει έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσεις της υπηρεσίες της σε αυτό το κομμάτι, προσφέροντας lossless ποιότητα στους χρήστες, που θα πρέπει όμως να κάνουν αναβάθμιση στο πακέτο τους από premium σε… supremium.

Και φυσικά αυτό θα έρθει με έξτρα κόστος, που σύμφωνα με την independent θα είναι διπλάσιο από αυτό του premium σε κάθε χώρα. Στην Αμερική για παράδειγμα που η συνδρομή έχει κόστος δέκα δολάρια, θα φτάσει τα είκοσι, ενώ αν χρησιμοποιήσουμε αυτά τα… περίπλοκα μαθηματικά και για την Ελλάδα, από τα οκτώ ευρώ θα πάμε στα 16. Αν θέλουμε βέβαια υψηλή ποιότητα ήχου.

Το θέμα είναι και σε αυτό τον τομέα το spotify είναι πίσω, αφού για παράδειγμα στο Apple Music προσφέρεται ο lossless ήχος στο απλό πακέτο που έχει κόστος 7,5 ευρώ. Όμως, όπως και να το κάνουμε οι playlists και η γενικότερη συνήθεια και εξοικείωση που έχει ο κόσμος με το spotify διατηρεί προς το παρόν την κυριαρχία του.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση για την αύξηση των τιμών σε όλα τα πακέτα η εταιρεία είχε αναφέρει τα εξής:

«Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, αλλάζουμε τις Premium τιμές μας σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία στους χρήστες και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα μας».


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ