Spoiler: Τι θα παίξουν οι Slipknot στο Release Athens
Music

Spoiler: Τι θα παίξουν οι Slipknot στο Release Athens

Αν είστε από αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν το παραμικρό για τα τραγούδια που παίζει ένα συγκρότημα όταν πηγαίνετε στη συναυλία του, τότε να φύγετε τώρα από εδώ γιατί θα σας πούμε το setlist που αναμένεται να έχουν οι Slipknot στο Release Athens!

Μετά από μία παύση στις συναυλιακές τους δραστηριότητες που κράτησε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, οι Slipknot ήρθαν στην Ευρώπη και το βράδυ της Τετάρτης άνοιξαν την αυλαία της περιοδείας τους με μία εμφάνιση στο Βουκουρέστι.

Και μπορεί να ήμασταν σίγουροι ότι επειδή κυκλοφόρησαν το νέο τους single και ανακοίνωσαν όλες τις λεπτομέρειες για το άλμπουμ, θα έπαιζαν το Dying Song, τελικά όμως πέσαμε έξω, αφού το συγκρότημα δεν άλλαξε καθόλου το setlist του.

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν στην Πλατεία Νερού, αναμένεται να δούμε όσα έπαιζαν και στο αμερικανικό σκέλος, με τέσσερα τραγούδια από το All Hope is Gone, ανάμεσα τους και το Snuff που θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα, μόνο το Unsainted από το προηγούμενο άλμπουμ τους, αλλά και το All out Life που ήταν ξεχωριστό single και φυσικά τις γνωστές επιτυχίες από τα τρία πρώτα άλμπουμ.

Από το The End, So Far που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, παίζουν μόνο το Chapeltown Rag, ενώ έβαλαν ξανά στο setlist το Custer από το Gray Chapter που στις τελευταίες στάσεις της πρόσφατης περιοδείας είχε βγει εντελώς.

Η μπάντας βγαίνει στη σκηνή με το Disasterpice, ολοκληρώνει την κανονική της εμφάνιση με το Spit It Out για να χοροπηδήσουμε με την ησυχία μας και για encore κρατάει τα people=shit και Surfacing. Αν δεν έχετε πάρει εισιτήριο με το ζόρι προλαβαίνετε αφού είναι πολύ περιορισμένα.


Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Να ζητήσει συγγνώμη – Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ