Οι Slipknot έπαιξαν τελικά στην Τσεχία για πρώτη φορά το νέο τραγούδι
Music

Οι Slipknot έπαιξαν τελικά στην Τσεχία για πρώτη φορά το νέο τραγούδι

Μία εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από την κυκλοφορία του Dying Song των Slipknot και το συγκρότημα δεν το έπαιξε στις πρώτες του εμφανίσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους, ούτε φυσικά και στην Ελλάδα το προηγούμενο Σάββατο.

Το έπαιξαν όμως στην Τσεχία το βράδυ της Πέμπτης στη συναυλία τους στην Ο2 Arena της Πράγας, αντικαθιστώντας το Chapeltown Rag. Το υπόλοιπο setlist ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που είδαμε στην Πλατεία Νερού στο σαρωτικό κλείσιμο του Reelease Athens.

To νέο άλμπουμ των Slipknot έχει τίτλο The End, So far και θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Δείτε το βίντεο με την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του Dying Song.

Μιλώντας πρόσφατα στο Roxx για το νέο άλμπουμ, ο Jay Weinberg είχε να πει τα εξής: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βήμα στην εξέλιξη των Slipknot. Ακόμα και πριν μπω στην μπάντα ως ακροατής, εκτιμούσα το γεγονός ότι κάθε άλμπουμ ήταν διαφορετικό από αυτό που προηγήθηκε, αλλά ταυτόχρονα έμοιαζε ως το λογικό επόμενο βήμα αυτής της διαδρομής. Τώρα ως μέλος της μπάντας νιώθω το ίδιο με το We Are not Your Kind που διαδέχθηκε το Gray Chapter. Και το νέο άλμπουμ είναι το επόμενο βήμα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας. Είναι σίγουρα διαφορετικό και έχει σίγουρα πολλά στοιχεία που ο κόσμος δεν θα περιμένει. Αυτό για μένα είναι και το πιο συναρπαστικό. Υπάρχουν πράγματα στο νέο άλμπουμ που σίγουρα ο κόσμος θέλει να ακούσει από τους Slipknot, αλλά για μένα τα πιο συναρπαστικά πράγματα είναι αυτά που κανένας δεν περιμένει. Πράγματα που αποτέλεσαν έκπληξη ακόμα και για εμάς με τη πειραματική φύση τους».


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: