Οι Slipknot ανακοίνωσαν και επίσημα το όνομα του Tortilla Man!
Music

Οι Slipknot ανακοίνωσαν και επίσημα το όνομα του Tortilla Man!

Το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα του πιο πρόσφατου μέλους των Slipknot δεν κράτησε και πολύ, αφού από τις αρχές του 2020 τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί έδειχναν την ταυτότητα του. Τώρα όμως έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις φήμες.

Ο Tortilla Man, που αντικατέστησε τον Chris Fehn το 2019, είναι ο Michael Pfaff, έπαιζε με τον Shanw Crahan στους Dirty Little Rabbits. Η αποκάλυψη έγινε στο instagram με τον Tortilla Man να κρατάει μία ταμπέλα που γράφει το όνομα του και ανακοινώνει ότι θα απαντήσει σε ερωτήσεις στο reddit.

Το Q&A θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες και περιμένουμε να δούμε αν μέσα από αυτό θα προκύψει κάποια πληροφορία για το επόμενο άλμπουμ της μπάντας, αφού στο ποστάρισμα του instagram υπάρχει η προειδοποίηση «you’ve been warned».

Οι Slipknot έχουν έτοιμη την νέα δουλειά του που αναμένεται πριν το καλοκαίρι, ενώ στις 23 Ιουλίου τους περιμένουμε ξανά στη χώρα μας για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, στο πλαίσιο του Release Athens. Για όλες τις πληροφορίες από το Q&A να έρθετε φυσικά στο Roxx το πρωί της Πέμπτης.


Διαβάστε ακόμα:

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

Muse: Απίθανός τίτλος τραγουδιού που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ