Ο Robert Trujillo έγραψε τέσσερα τραγούδια και κάνει backing vocals στο νέο άλμπουμ των Metallica
Music

Ο Robert Trujillo έγραψε τέσσερα τραγούδια και κάνει backing vocals στο νέο άλμπουμ των Metallica

Πολύ πιο δημοκρατική διαδικασία σε σχέση με το «Hardwired» φαίνεται πως είναι το νέο άλμπουμ των Metallica, αφού από τα τρία singles μέχρι στιγμής είδαμε ότι στο ένα έχει συγγραφικό credit o Kirk Hammet (If Darkness Had a Son) και στο άλλο ο Robert Trujillo (Screamig Suicide).

H συνεισφορά του μπασίστα δεν σταματάει όμως εκεί, αφού όπως αποκαλύπτεται στη μεγάλη συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό τoυ συγκροτήματος (So What!), βοήθησε σε άλλα τρία τραγούδια. Είναι τα You Must Burn!, Chasing Light και το Inamorata που ρίχνει την αυλαία του 72 Seasons.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως λέει είχε την ευκαιρία να κάνει και backing vocals σε μερικά σημεία!

«Είναι η πρώτη φορά που ο James και ο Greg μου εμπιστεύτηκαν πραγματικά μια τέτοια θέση σε μια τόσο σημαντική ηχογράφηση. Έμεινα έκπληκτος όταν μου τηλεφώνησε ο Greg γιατί πήγαινα να παίξω λίγο μπάσο, αλλά μετά μου είπε, «Θα σε βάλω να τραγουδήσεις και για μερικά πράγματα». Και είπα «Αλήθεια;»

Αγχώθηκα λίγο. Ταυτόχρονα, είχα όμως πολύ κίνητρο. Ευτυχώς για μένα, το κομμάτι ταιριάζει πραγματικά στη ζώνη που νιώθω άνετος, να το πω έτσι.

Το κομμάτι νομίζω δένει με την προσωπικότητά μου, τη φωνή μου και ταιριάζει πολύ καλά με τη στιγμή και το κομμάτι του μπάσου. Ήταν πολύ ωραίο που μαζί με τον James μπορέσαμε να τζαμάρουμε και να δημιουργήσουμε και μετά τραγούδησα κιόλας σε αυτό». 

Το 72 Seasons των Metallica κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου και την Πέμπτη θα ακούσουμε το τελευταίο single. 


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

New Music: Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: