Release Athens: Μια συνέντευξη-καλωσόρισμα για τη μεγάλη επιστροφή του φεστιβάλ
Music

Release Athens: Μια συνέντευξη-καλωσόρισμα για τη μεγάλη επιστροφή του φεστιβάλ

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και όλα είναι πλέον έτοιμα για την έναρξη του Release Athens που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια για να γεμίσει μουσική το καλοκαίρι μας. 12 ημέρες, πάνω από 40 καλλιτέχνες και πάνω από 100 ώρες μουσικής περιλαμβάνει το πλούσιο μενού και λίγο πριν ανοίξει η αυλαία ζητήσαμε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του φεστιβάλ να μας μιλήσει για αυτή τη διαδρομή τριών ετών από την τελευταία φορά που η Πλατεία Νερού είχε γεμίσει ο κόσμο.

Ο Γιάννης Λυμπέρης ήταν καλεσμένος του Θανάση Ράλλη και περιέγραψε το άγχος και την απογοήτευση των αναβολών το 2020 και το 2021 και την προσπάθεια που έγινε για να έρθουν στη χώρα μας φέτος οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες χρονιές.

Ακόμα, μίλησαν για τη συναυλία που αναμένεται η μεγαλύτερη… λαοθάλασσα, την τεράστια παραγωγή που φέρνουν οι Manowar και αναμένεται να ξεπεράσει αυτή του 2019 αλλά και για όλες τις προσφορές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει το κοινό για τα εισιτήρια του. Ακούστε την κουβέντα που έκαναν στο βίντεο του youtube που ακολουθεί.

Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ