Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν το καλύτερο φετινό τους τραγούδι!
Music

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν το καλύτερο φετινό τους τραγούδι!

Η επιστροφή του John Frusciante στους Red Hot Chili Peppers δεν αποτυπώθηκε σε ένα απλό άλμπουμ. Λίγους μήνες μετά το διπλό Unlimited Love που περιείχε 17 τραγούδια, η μπάντα κυκλοφορεί και άλλο άλμπουμ τον Οκτώβριο.

Θα είναι και αυτό διπλό, επίσης με 17 τραγούδια και το δεύτερο single με τίτλο Eddie μόλις κυκλοφόρησε και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Eddie Van Hallen, αφού το έγραψαν όταν έμαθαν για τον θάνατο του.

«Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πόσο βαθιά επηρεασμένοι και συνδεδεμένοι είμαστε με τους καλλιτέχνες μέχρι την ημέρα που πεθαίνουν. Ο Eddie Van Halen ήταν μοναδικός στο είδος του. Την ημέρα μετά το θάνατό του Eddie Van Halen,  ο Flea μπήκε στην πρόβα με ένα πολύ συναισθηματικό κομμάτι στο μπάσο. Ο John, ο Chad και εγώ αρχίσαμε να παίζουμε μαζί και πολύ σύντομα, ένα τραγούδι προς τιμήν του ξεδιπλώθηκε αβίαστα» τονίζει ο Antonh Keidis στη δήλωση που συνοδεύει τη νέα κυκλοφορία.

Το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers έχει τίτλο Return of the Dream Canteen. 


House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ