Ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers βαρέθηκε με τα καινούργια τραγούδια της μπάντας
Music

Ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers βαρέθηκε με τα καινούργια τραγούδια της μπάντας

O Josh Klinghoffer ήταν κιθαρίστας στους Red Hot Chili Peppers, από το 2009 και για μία ολόκληρη δεκαετία, καλύπτοντας το κενό του John Frusciante. Όταν αποφάσισε να επιστρέφει οι δρόμοι του Klinghoffer με την μπάντα χώρισαν με καλό τρόπο και χωρίς να υπάρξουν αναταράξεις.

Σε νέα του συνέντευξη και απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει ακούσει τα δύο νέα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Peppers το 2022, ο 44χρονος κιθαρίστας δεν μάσησε τα λόγια του και ήταν απολύτως ειλικρινής τονίζοντας ότι… βαρέθηκε!

«Δεν κατάφερα να ακούσω ολόκληρο το δεύτερο άλμπουμ. Προσπάθησα να τα καταφέρω πριν ταξιδέψω με το αεροπλάνο, αλλά έφτασα περίπου μέχρι το ένατο τραγούδι και σταμάτησα. Είναι δύσκολο να τα ακούω, γιατί πραγματικά νομίζω ότι φτιάχναμε πιο cool μουσική πριν φύγω. Δεν θέλω να ακουστώ αρνητικός για κανέναν που φτιάχνει μουσική αλλά σοκαρίστηκα όταν άκουσα το άλμπουμ».

Ο Josh Klinghoffer κυκλoφόρησε δύο άλμπουμ με τη μπάντα στο διάστημα της παραμονής του, ενώ από τότε που αποχώρησε, περιόδευσε με τους Pearl Jam αλλά και τον Eddie Vedder, ενώ δούλεψε και σε τραγούδι στο νέο άλμπουμ του Iggy Pop.

Το 2022 με τον John Frusicante ξανά στην κιθάρα,  οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ. Το Unlimited Love τον Απρίλιο και το Return of the Dream Canteen έξι μήνες αργότερα.


Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια

Ο MVP James Hetfield και το μεγάλο πρόβλημα του νέου άλμπουμ των Metallica

Οι Nightwish σταματάνε τις συναυλίες (!) μετά το Release Athens


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ