Pop ραδιοφωνικός σταθμός παίζει από το πρωί της Τετάρτης ασταμάτητα το Killing in the Name
Music

Pop ραδιοφωνικός σταθμός παίζει από το πρωί της Τετάρτης ασταμάτητα το Killing in the Name

Rage Against the Machine: Κάτι παράξενο συμβαίνει εδώ και πάνω από 30 ώρες στον Kiss Radio του Καναδά. Το πρωί της Τετάρτης οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του σταθμού έκαναν την τελευταία τους εκπομπή αφού όπως ανακοίνωσαν αμέσως μετά στα social media απολύθηκαν μετά από πέντε χρόνια.

Και από εκείνη τη στιγμή και μετά ο σταθμός παίζει ασταμάτητα το Killing in the Name των Rage Against the Machine. Κατά διαστήματα ακούγονται στον αέρα τηλεφωνήματα από ακροατές που ζητούν να σταματήσει να παίζει το τραγούδι. Αλλά το τραγούδι συνεχίζει.

Η εκδοχή που ακούγεται στον αέρα είναι η λογοκριμένη, έτσι η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο σταθμός κάνει ένα διαφημιστικό κόλπο για να προμοτάρει την αλλαγή μουσικής κατεύθυνσης σε πιο σκληρά μονοπάτια, αφού μέχρι σήμερα έπαιζε αποκλειστικά pop επιτυχίες.

Αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε κι εσείς το σκηνικό κάνοντας κλικ εδώ. Εμείς ξεκινήσαμε και το ακούμε ήδη μία ώρα.

Μιας και το φερε η κουβέντα, να θυμίσουμε ότι οι Rage Against the Machine επιστρέφουν στη σκηνή μετά από 11 χρόνια σε λίγες ημέρες, με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει από την Αμερική και θα περάσει και από την Ευρώπη.


Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ