Πήρε φωτιά όχημα της περιοδείας των Offspring
Music

Πήρε φωτιά όχημα της περιοδείας των Offspring

Φωτιά που κατέστρεψε τις αποσκευές και μέρος του εξοπλισμού των Offspring ξέσπασε το Σάββατο σε προπορευόμενο όχημα, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονταν σε αυτό που ακολουθούσε.

Οι Offspring ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη και πλέον βρίσκονται στον Καναδά και ο προορισμός τους ήταν το Κεμπέκ.

Όπως έγραψαν στο twitter όλοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά πολλά μέλη του crew έχασαν διαβατήρια, λάπτοπ και προσωπικά αντικείμενα. Τελικά η μπάντα έφτασε στο προορισμό της και εμφανίστηκαν κανονικά για τη συναυλία τους στο πλαίσιο της περιοδείας για το άλμπουμ Let the Bad times Roll που κυκλοφόρησε πέρυσι.

«Κανείς δεν τραυματίστηκε. Όλοι βγήκαν από το όχημα σώοι. Δυστυχώς, περίπου το μισό πλήρωμά μας έχασε όλα τα υπάρχοντά του στη φωτιά, συμπεριλαμβανομένων αποσκευών, υπολογιστών και διαβατηρίων. Αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Το συγκρότημα και εγώ είμαστε ευγνώμονες και ανακουφισμένοι που όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι εντάξει» έγραψε στο twitter ο Noodles.


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: