Πέθανε ο μπασίστας της χρυσής εποχής των Bon Jovi
Music

Πέθανε ο μπασίστας της χρυσής εποχής των Bon Jovi

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Bon Jovi, ο μπασίστας Alec John Such. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου και η μπάντα τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media.

«Είμαστε θλιμμένοι από τα νέα του θανάτου του καλού μας φίλου, Alec John Such. Ήταν από τους ορίτζιναλ. Ως ιδρυτικό μέλος ήταν καθοριστικός στη δημιουργία των Bon Jovi. Βρήκαμε ο ένας τον άλλον με τη βοήθεια του. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και είχε φέρει τον Richie να μας δει. Ο Alec ήταν πάντα ξέφρενος και γεμάτος ζωή. Σήμερα, αυτές οι ξεχωριστές αναμνήσεις φέρνουν ένα χαμόγελό και ένα δάκρυ. Θα μας λείψει πολύ».

Ο Alec John Such συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της μπάντας τη δεκαετία του ’80 και το τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησε πριν την αποχώρηση του το 1994 ήταν το Keep the Faith. Στα χρόνια που ακολούθησαν είχε κάνει guest σε δουλειές τους και είχαν διατηρήσει καλή σχέση. To 2018 μπήκε μαζί με τους υπόλοιπους στο Rock and Roll Hall of Fame.


Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: